Siirry sisältöön

YTYÄ opiskeluun: Joulutori Opiskelijoiden olohuoneessa ma 11.12. klo 11–13: tarjolla opiskeluhyvinvoinnin antimia

Lämpimästi tervetuloa Diakin Helsingin-kampuksen joulutorille Opiskelijoiden olohuoneeseen (tila 140) maanantaina 11.12. kello 11–13. Torilla voit tutustua YTYÄ opiskeluun -hankkeessa pilotoituihin ja juurrutettaviin opiskeluhyvinvoinnin ja ohjauksen toimintoihin.  

Esittelyssä ovat esim. opintososionomiharjoittelu, erityisopettajan pilotti, Zekki-palvelu opiskelukyvyn tukemisessa, Opiskelijoiden olohuone sekä vertaisohjaus opintojaksoilla. Joulutorilla pääset myös askartelemaan joulukortteja ja koristelemaan piparkakkuja.  

Tapahtuma on suunnattu Diakin opiskelijoille ja henkilöstölle sekä kaikille teemasta kiinnostuneille yhteistyökumppaneille. YTYÄ opiskeluun -hanke päättyy vuoden lopussa ja hankkeessa tuotetut toiminnot juurtuvat osaksi Diakin opiskeluhyvinvoinnin palveluita. 

YTYÄ opiskeluun -hankkeessa kehitetään toimenpiteitä korkeakouluopiskelijoiden oppimisvajeen tasoittamisen ja opintojen etenemisen, ohjauksen ja opiskelijahyvinvoinnin tuen vahvistamiseksi ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Hankkeen päätoteuttajana on Diak ja osatoteuttajana O’Diako. Hankkeen toiminta-aika on 1.2.2022–31.12.2023 ja sitä rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.