Siirry sisältöön

Kaipaatko opiskelukaveria? Hae mukaan Kaveri vierelle -toimintaan!

Tuntuuko, että opiskelu on enimmäkseen yksinäistä puurtamista? Moni varmasti kaipaa kaveria, jonka kanssa opiskella yhdessä ja jakaa ajatuksia sekä kokemuksia. Ilmoittaudu siis mukaan Kaveri vierelle -toimintaan ja löydä opiskelukaveri! Kaveri vierelle -toiminta on suunnattu Diakin opiskelijoille.

Kaveri vierelle -toiminnan tavoitteena on tuoda yhteen ja tutustuttaa samanmielisiä opiskelijoita. Voitte sopia vapaasti, kuinka usein, millä aikavälillä ja miten tapaatte (esim. etänä Teams, Zoom, WhatsApp tai kasvotusten opintojen tai vapaa-ajan merkeissä). Tarkoituksena onkin ennen kaikkea tutustua rennosti muihin opiskelijoihin ja löytää vertaistukea opiskeluun. Kaveri vierelle -toiminta mahdollistaa tutustumisen myös muihin Diakin kampusten opiskelijoihin.

Jatkuva kaverihaku on käynnissä. Käsittelemme ilmoittautumisesi luottamuksellisesti ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Lisätietoja toiminnasta antaa kuraattori Maarit Heusala (maarit.heusala@diak.fi) ja projektipäällikkö Leea Naamanka (leea.naamanka@diak.fi).

Kaveri vierelle -toiminta on suunnattu Diakin opiskelijoille. Se on osa OKM:n rahoittamaa OHJY- Ohjauksella hyvinvointia -hanketta.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella.