Siirry sisältöön

Opiskelija, miten jaksat opinnoissasi? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

kuvassa kuvitushahmoja ja kyselyn tiedot

Kerro meille kokemuksiasi hyvinvoinnista ja jaksamisesta opinnoissa. Voit vaikuttaa opiskelijahyvinvoinnin ja erilaisten tukimuotojen kehittämiseen osallistumalla kyselyyn!

  •  Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 min ja se on auki 27.3.–23.4.2023.
  • Vastaukset kerätään anonyymisti, joten yksittäistä vastaajaa ei pysty tunnistamaan.
  • Keräämme tietoa siitä, millaiseksi te opiskelijat koette oman hyvinvointinne ja jaksamisenne. Lisäksi keräämme palautetta OHJY-hankkeesta.
  • Kyselyn tuloksia hyödynnetään opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseen ja niistä kerrotaan hankkeen omilla verkkosivuilla korkeakoulutukee.fi.

Vastanneiden kesken arvotaan leffalippuja!

Kysely on osa Ohjauksella hyvinvointia (OHJY) -hanketta, joka edistää korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia sekä yhteisöllisyyttä. Kyselyn kohderyhmään kuuluu OHJY-hankkeessa mukana olevien korkeakoulujen opiskelijat, joita on yli 36 000.

Siirry kyselyyn tästä!

Kyselystä vastaava organisaatio on hankkeen päätoteuttaja Diakonia-ammattikorkeakoulu. Mahdolliset kyselyyn liittyvät kysymykset ja kommentit voi lähettää sähköpostitse leea.naamanka@diak.fi.

Seuraa meitä Instagramissa tilillä @korkeakoulutukee ja someissa tunnisteilla #korkeakoulutukee ja #universitysupports

Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoimassa hankkeessa ovat mukana Kajaanin ammattikorkeakoulu (Kamk), Metropolia Ammattikorkeakoulu, Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk), Oulun yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu sekä opiskelijakunnat KAMO, O’Diako ja TUO sekä järjestökumppanit Nyyti Ry ja Diakonissalaitos/VAMOS. Hanke saa rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Hankkeen toiminta-aika on 6.4.2021–31.12.2023.