Siirry sisältöön

Kaipaatko kaveria opiskeluun? Hae Kaveri vierelle verkossa -toimintaan!

Tuntuuko, että opiskelu on enimmäkseen yksinäistä puurtamista? Moni varmasti kaipaa kaveria, jonka kanssa opiskella yhdessä ja jakaa ajatuksia sekä kokemuksia. Ilmoittaudu siis mukaan Kaveri vierelle verkossa -toimintaan ja löydä opiskelukaveri verkosta! Kaveri vierelle verkossa -toiminta on suunnattu Diakin opiskelijoille.

Kaveri vierelle verkossa -toiminnan tavoitteena on tuoda yhteen ja tutustuttaa samanmielisiä opiskelijoita. Voitte sopia vapaasti, kuinka usein, millä aikavälillä ja millä alustalla (esim. Teams, Zoom, WhatsApp) tapaatte. Tarkoituksena onkin ennen kaikkea tutustua rennosti muihin opiskelijoihin ja löytää vertaistukea opiskeluun. Kaveri vierelle verkossa -toiminta mahdollistaa tutustumisen myös muihin Diakin kampusten opiskelijoihin.

Jatkuva kaverihaku on käynnissä. Käsittelemme ilmoittautumisesi luottamuksellisesti ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Lisätietoja toiminnasta antaa kuraattori Maarit Heusala (maarit.heusala@diak.fi) ja projektipäällikkö Leea Naamanka (leea.naamanka@diak.fi).

Kaveri vierelle verkossa -toiminta on suunnattu Diakin opiskelijoille. Se on osa OKM:n rahoittamaa OHJY- Ohjauksella hyvinvointia -hanketta.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella.